Artikelen / Boekjes  Rientje en Sientje

Boekjes

Uitverkocht

Boekje Rientje en Sientje

€ 10,95 € 9,95
Uitverkocht

Boekje Rientje en Sientje

€ 10,95 € 9,95

Het boekje met kleine gedichten, die ook gezongen kunnen worden, bevat twintig bladzijden, is 19 x 13.6 cm en heeft prachtige foto's, gemaakt door Enna van den Brink. Ze heeft er heel veel voor gedaan om mooie plaatjes te maken, waar ik de gedichten bij kon maken. Het kan op de wijs van "Altijd is Kortjakje ziek" gezongen worden. 

Sale!

Rientje en Sientje gaan logeren

€ 10,95 € 9,95
Sale!

Rientje en Sientje gaan logeren

€ 10,95 € 9,95

Een boekje met kleine gedichten over Rientje en Sientje. In dit tweede deel gaan ze logeren bij beertje Jaan, die in een groot berenhuis woont. Eerst schrijven ze een brief en brengen die naar de postbus. Omdat ze moeten wachten op antwoord van beertje Jaan, gaat Rientje een poosje vissen en Sientje maakt alvast de koffers schoon. Als de postbeer de brief komt brengen met het goede nieuws van beertje Jaan, bellen ze een taxi en vertrekken naar het grote berenhuis, waar ze het uitstekend naar hun zin hebben. 

Uitverkocht

Rientje en Sientje krijgen pech

€ 11,95 € 9,95
Uitverkocht

Rientje en Sientje krijgen pech

€ 11,95 € 9,95

Rientje en Sientje krijgen pech. De kleine gedichten in het derde deel passen mooi bij de plaatjes, die gemaakt zijn door Enna van den Brink. Het is grappig om te zien, hoe Rientje en Sientje worden afgebeeld. Eerst gaan de twee beren voor een boodschap naar tante Mien, waar ze onderweg hun vrienden tegenkomen, vader eend met zijn gezin. Als ze weer thuis zijn, belt buurman Rob aan bij de voordeur. Hij heeft verdrietig nieuws, want zijn vrouw is naar het ziekenhuis gebracht, toen Rientje en Sientje samen weg waren. Omdat buurman Rob niet alleen naar het ziekenhuis kan, bedenken Rientje en Sientje een plan. Samen met de eenden gaan ze de volgende dag naar buurvrouw Saar en buurman Rob gaat met hen mee. Maar dan ......

Puzzels